top of page
  • Фото автораdarynamendela

ПЕРЕДУМОВИ ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО ВРЯДУВАННЯ У ЛЬВОВІ (2015)

Мета дослідження було визначити наявність доступу до комп’ютерної техніки та частоту її використання, рівень комп’ютерної грамотності львів’ян, використання Інтернету, а також поінформованість щодо електронних послуг, які надає Львівська міська рада.


Опитано: 800 осіб, старше 16 років.

Похибка репрезентативності вибіркової сукупності: не перевищує 3,5%.

Основні результати дослідження:

  • Загалом, майже кожен п’ятий львів’янин (19,2%) не має доступу до комп’ютерної техніки (стаціонарний комп’ютер або ноутбук).

  • Майже кожен третій львів’янин (28,2%) не вміє користуватись комп’ютерною технікою.

  • Більш як ¾ опитаних, які мають вдома будь-яке підключення до Інтернету вдома, користуються ним щодня. Серед всіх опитаних цей показник становить дещо більше половини (53,4%).

  • Мобільний телефон є невід’ємною частиною життя – він є майже у всіх опитаних (94,4%). Дуже незначну, проте все ж наявну перевагу мешканці надають звичайному телефону (48%).

  • Серед вільних точок доступу до Інтернету найпопулярнішими серед мешканців є точки доступу Wi-Fi. Ними щодня користуються 10,4% опитаних. Проте, більше половини (54,2%) зазначили, що не користувались ними протягом останнього року.

  • Загалом, варто зазначити, що поінформованість мешканців про різноманітні електронні послуги є на досить високому рівні. Лише 23,7% серед всіх опитаних зазначили, що їм невідомі жодні електронні послуги.

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

ВИЩА ОСВІТА У ЛЬВОВІ (2016-2017)

Метою дослідження було визначити реальну кількість студентів у ВНЗ Львова; виявити особливості розподілу випускників за напрями підготовки та освітньо-кваліфікаційними рівнями; вирахувати частку інозе

ПРОБЛЕМИ ТА ПОТРЕБИ МЕШКАНЦІВ СИХІВСЬКОГО РАЙОНУ (2017)

Метою соціологічного дослідження стало виявлення основних проблем, можливостей Сихівського району та визначення основних показників якості життя мешканців Сихова. Впродовж липня 2017 року було опитано

bottom of page